Publicerad: 13 december 2019

Om webbplatsen

Vi vill gärna ha synpunkter från dig om hur du tycker webbplatsen fungerar. Kontakta oss på webbredaktionen@skr.se eller använd funktionen "Hjälpte informationen på sidan dig?" som finns på alla webbplatsens sidor.

Länka till vår webbplats

Om du länkar till skr.se vill vi att du anger länken på ett neutralt sätt. Vi vill inte att du använder så kallad ramlänkning. Länka alltså inte så att skr.se placeras inom ramarna för en annan webbplats.

Bilder

Du kan ladda ned bilder på vår ordförande, vice ordföranden, vd och ledningsgrupp. Andra bilder får du inte använda utan att först kontakta oss.

Tillgänglighet

Vi arbetar för att göra vår webbplats tillgänglig. Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra våra texter för att det ska vara lätt att förstå. Vi strävar efter att alla länkar ska se ut och fungera på samma sätt. Du som väljer att använda ditt tangentbord istället för mus, kan tabba dig fram på sidorna.

Du kan lyssna på webbplatsens innehåll genom att klicka på länken "Lyssna" som finns vid huvudrubriken på varje sida.

På lättläst svenska finns basfakta om Sveriges Kommuner och Regioner. Du hittar länken till lättläst längst ned på sidan, till höger.

Öppnas i nytt fönster

Länkar till bifogade filer öppnas alltid i nytt fönster. Länkar till andra webbsidor öppnas alltid i samma fönster.

Information på engelska

Den engelska informationen är ett urval från den svenska webbplatsen.

Webbläsare

skr.se fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna. Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar uppgraderar du webbläsaren till den senaste versionen.

Kontakt

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!